Запасні частини та комплектуючі KRAUSE Corda Розгорнути Згорнути
Ролик KRAUSE Corda (201966)
Запасні частини та комплектуючі KRAUSE Monto Розгорнути Згорнути
Обмежувач KRAUSE (202284)
Аксесуари та запасні частини до вишок-тура KRAUSE Monto Розгорнути Згорнути
Комплектуючі засоби забезпечення безпеки KRAUSE Combi System Розгорнути Згорнути
Запасні частини та комплектуючі KRAUSE Stabilo Розгорнути Згорнути
Аксесуари та запасні частини до вишок-тура KRAUSE Stabilo Розгорнути Згорнути

Драбини KRAUSE - №1. Надійно та продумано!

Що означає "Драбини KRAUSE - №1"?

1. Якість та надійність! Ми не йдемо на компроміси, коли справа стосується безпеки та здоров'я наших клієнтів. Технологічний ланцюжок охоплює контроль на кожному етапі, від моменту інженерних розробок і до відвантаження продукції - це головний пріорітет. Завершальна стадія - сертифікація в Німеччині. Але і це не все. Наш внутрішній стандарт виробництва жорсткіше директив ЄС. Навіть серія KRAUSE Corda, яку ми позиціонуємо як побутову, витримує всі вимоги до професійних стремянок та драбин. Де KRAUSE - там безпечно.


2. Лідерство в інноваціях! Ми випускаємо не тільки стандартні та звичні всім драбини. Ми пропонуємо нашим клієнтам можливість широкого вибору для вирішення різних специфічних завдань. Кожна лінійка продумана таким чином, щоб полегшити роботу на висоті в Вашому конкретному випадку. Будинок, офіс, сад, ремонтна майстерня, магазин, завод, атомна електростанція - завдяки інноваційним рішенням у нас є пропозиція для кожного!


3. Лідерство на ринку Європи та України! Навряд чи знайдеться країна в Європі, де не знайомі з продукцією KRAUSE. Від Норвегії до Греції, від Португалії до Азербайджану фахівці та домогосподарства використовують наші драбини, вишки-тури та платформи. Україна - не виняток. Десятиліття стабільної якості дозволяють зберігати лідерські позиції навіть при широкій представленості товарів, зроблених в Китаї. Ми пишаємося, що на нас рівняється ринок!


4. Адекватність цін! Якісний товар не може бути найдешевшим - це давно відомо. Ви зможете знайти драбини дешевше наших. Ми ж пропонуємо щось більше - за чесну ціну довший термін експлуатації. Високотехнологічне обладнання та великий обсяг виробництва дозволяють нам тримати виробничі витрати на одиницю продукції на низькому рівні. Високим залишається тільки якість (і ціна) алюмінієвого профілю та комплектуючих частин. Драбини KRAUSE - вигідна покупка! Служать довго!


5. Надійність постачання та сервіс! Вже понад десять років ми забезпечуємо безперебійність постачання драбин KRAUSE в Україну. Купити продукцію Ви можете на нашому центральному складі в Києві або замовити через інтернет-магазин на цьому сайті з доставкою по всій країні. 90% замовлень ми відправляємо в той же день зручним для Вас перевізником. День-два і драбини у Вас. Телефонуйте! Наші фахівці підкажуть у виборі оптимального устаткування, розкажуть про варіанти доставки та нададуть офіційну гарантію на товар. Купити KRAUSE - легко!